Krooneveldweg 8 te Middelburg  |  Routebeschrijving
A A

Praktijkinformatie

Openingstijden
De praktijk is op werkdagen geopend van 8.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 17.00 uur. Tussen 12:00 en 14:00 uur is de praktijk alleen beschikbaar in spoedeisende gevallen.

Spoedgevallen
Als u dringend medische hulp nodig heeft belt u de praktijklijn, kies via keuzemenu optie 1.
Er kunnen zich omstandigheden voordoen waarin levensgevaar dreigt, dan kunt u bellen met 112.

Avond, nacht en weekend
Voor spoedgevallen op werkdagen tussen 18.00 en 8.00 uur en in het weekend en op erkende feestdagen kunt u zich wenden tot:
Huisartsenpost Walcheren, zij zitten op de begane grond bij onze praktijk.

Afspraak maken
Van maandag tot en met vrijdag wordt er spreekuur gehouden op afspraak. U kunt van 8:00 tot 10.00 uur bellen om een afspraak te maken. U helpt de assistente door de gesprekken zo kort mogelijk te houden.
Een consult is bedoeld voor één hulpvraag en duurt tien minuten. Als u denkt meer tijd nodig te hebben, vragen we u om een dubbele afspraak te maken (20 minuten). Meer tijd reserveren voorkomt voor anderen onnodig lange wachttijden!
De assistente kan in verband met de planning van het spreekuur vragen naar de reden van uw bezoek aan de huisarts.

Telefonisch spreekuur
Wanneer u een van de artsen telefonisch wilt spreken kunt u hiervoor tussen 8:00 en 10:00 uur een afspraak maken bij de assistente. U wordt dan in de loop van de dag teruggebeld.

Huisbezoek
Mocht u niet in staat zijn om op het spreekuur te komen, dan kan de huisarts ook naar u toe komen. U kunt tussen 8:00 en 10:00 uur een huisbezoek aanvragen. De visites worden aan het eind van de ochtend of aan het eind van de middag afgelegd. Omdat er in de praktijk meer onderzoeks- en behandelmethoden zijn, is het indien mogelijk beter om naar de praktijk te komen.

Verwijzing
Bent u verwezen naar een specialist maar heeft u na 14 dagen nog geen oproep ontvangen? neem dan contact op met de praktijk.

Actueel

12/04

Verwijzingen

Over het algemeen krijgt u binnen e...

Lees meer
06/07

Zijn er wijzigingen in uw gegevens?

Wilt u zo vriendelijk zijn bij het ...

Lees meer
Archief